Skåne Nästa

nu sitter jag hemma och väntar på Att5 Rasmus ska komma från jakten. sen ska han bara duscha. vi får hoppas att han 'är snabb för vio ska åka om en kvart.
va hos Caroline innan, mamma följde inte med hon var tvugen att åka till hylte och kolla sin fot under allt gips. så jag fick åka själv. men det gjorde ingen det var så sjukt skönt :P
så nu mår jag mer än kalas bra.
jag och elin har fixat fika vi ska ha med ner :P haha
hoppas vi får en bra reasa :P
ha det bra och Gott Nytt år !

Flytten avklarad

idag har jag flyttat ifrån min äckliga hemska lägenhet, till en annan en lite mindre så himla skönt. fast nu bor jag typ inneboende. men rummet är så mycket finare än det gamla så det gör inget.  så idag har vi varit och städat ur min lägenhet och flyttat. så nu är jag helt slut.
är fortfarande kvar i värnamo, vet inte riktigt när vi ska åka hem. man får väl hoppas att det blir snart, för imon blir det till att gå upp tidigt.

imon ska jag och mamma få massage av caroline. redan klockan 10 sen blir det snabba pix hem och packa klart det sista. sen drar det ner till skåne där vi ska va över nyår :P det kommer nog bli toppen. och så ska vi få träffa Gustafs hund Cliff hihi s¨å himla kul
 men ha de bra :P
PussPuss

Skräcken i brunnsbacka

Asså jag sitter här och är livrädd. kollar på irene huss. asså skit jag har aldrig i hela mitt liv varit så rädd på en kriminalare i hela mitt liv. men den var riktigt bra. jag ska bara försöka att sova nu, vi får hoppas att jag lyckas.
annars får jag väl ta och fläka upp en film och hoppas att jag somnar till den

imon blir det att bytsa lägenhet :P kommer bli super kul och skönt. sen på måndag blir det masage och sen drar vi ner till skåne :P
ha det bra PussPuss

Nu va julen slut

heeej.
då va julen förbi. va ska man längta efter nu sa anton innan. vi har iaf thiland och se fram emot. haha
nej nu sicktar vi högt till nyår och hoppas på att det blir så bra som möjligt. skåne ser det ut att bli. ska åka och hälsa på gustaf och Cliff :P
nu ser det dessutom värre ut för alla vill jaga utan jag och jag tror inte elin vill det heller så vi får väl se vad vi får hitta på men det blir nog bra :P

asså denna högtiden är inte bra för folk som vill gå ner i vikt. för de ända man gör är att äta.. xD
men vad skulle man annars göra äta och få julklappar och sova. men vad gör de mat är gott och julklappar är kul så jag stor trivs !


Ha de bra <3
PussPuss

Välkomnar julen med öppna armar

nu är allt klart här hemma för morgondage, det har varit en tomte här och lämnat massa godis. men tomten kunde inte hålla masken så det visade sig vara en utklädd en :O men vad gör de godis är gott

mormor och morfar har varit här och ätit julmat och chefen kom med en julklapp tråkigt nog var det bara massa julmat och annan mat men mamma blev glad.
anton är sjukt jobbig bara springer runt och väntar på morgondagen. så vi får ju hoppas att det blir en bra dag. jag har ju en fin klänning jag ska ha iaf.

ni får ha det så bra och ni får ha en riktigt God Jul för de ska jag ;)
PussPuss

Askungen

heej hopp
jag ska bara säjja en sak idag har jag känt mig som askungen som slavar för den elaka styvmodern. den elaka styvmorden är i detta fallet min mamma som sitter och vifta med en krycka och säjjer vad vi ska göra. så jag har luggit och skurat nästan alla golv i hela huset på knä. menmen det är väl sådan skit man får ta ibland.

imon blir det till att kllä granen och äta lite julmat med familjen, vi ska såklart städa och julpynta det sista.
men jag ska säjja de att jag inte har en ända gnutta julkänsla. :S satans så tråkiigt ingen snö men vi har ju iaf fått lite snö för en vecka sedan . så man får väl va glad för de lilla.


ha de bra PussPuss

Nu va det snart jul igen

jag ska säjja en sak jag har absolut ingen julkänsla. det börjar väl bli lite bättre för idag har jag hjälpt mamma att städa. hon sitter nämligen med ett stort blått paket om foten och är helt handlingsförlamad. så nu får jag försöka hjälpa henne lite då.
sen måste jag nämna Rasmus i detta inlägget för att han ska fortsätta läsa min blogg.
jaag har haft en helt underbar helg med diig Rasmus. ! så de s¨å

imon blir det att städa ännu mer och julpynta. om jag hinner ska jag klippa adam och träffa sandra en stund :P
 ha det bra PussPuss

PartyParty

Imon blir det party för hela slanten wihooo. det valkas tomtefest i gislaved. det blir förfest i anderstorp ska bli skit skojj men har ingen aning om hur vi ska ta oss från anderstorp till gislaved men det ordnar sig nog .
och jag har ju sådan tur att min mamma kommer och hämta miig sicken ängel till mamma man har. :P hihi nu ska jag snart sova ha de bra PusspUss

Jag smälter


har ni sett denna snyggingen i körslaget reklamen. altså de är ju så man ramlar av stolen :O shiiet va snygg han är, det får ju en att vilja sitta och kolla på körslaget varje lördag :O xD
kolla in såååå sjukt heet :)

Photoshop

heeej,
jag sitter i soffan och leker med photoshop. haha jag är så dålig men jag börjar bli bättre kommer snart vara bäst i världen på de :P
idag har jag inte gjort mycket annars. varit ute och gått i en timme och sen körde jag lite styrka :P sjukt skönt :P
 här kommer lite bilder jag gjort xD


den blev bäst :P

den blev inte lika bra xD
men jag börjar bli ganska duktig :p
Ha de bra :P PussPuss

Lucia

Heeej,
idag va de sista dagen på praktiken, och de blir tillbaks till skolan igen, fast jag har ju bara fyra dagar kvar tills lovet :P

vi va nere i hyltes lilla kyrka och kollade på lucia :P de va ju Fanny som va lucia :P jätte fint va det faktiskt :) lite  liten kyrka men iaf ..


nu ska jag fortsätta kolla på idol-.
vem vinner ? :O
ha de bra PussPuss

Nobeldagen

heej hopp.
jo nu ska ni få höra Gustaf har tagit körkort på denna vackra dag :) de är ju nobeldagen och allt. så ni kan ju skänka en tanke till denna Gustaf !

ha de gött !

Afrodans

hejhej .
idag har jag varit duktig igen :P jag och elin har varit på afrodans shiiet va roligt de va men jag kan ju säjja att jag inte var speciellt duktig, menmen vem bryr sig .
nu sitter jag och försöker hitta ett bra träningspass. behöver komma igång .. det känns som om jag inte har kommit igång med min kropp än sedan körtelfebern fast än att det var ett år sedan. :O men kroppen känns inte helt ok än. så nu ska jag verkligen komma igång och få tillbaka mina gamla muskler. vi får la hoppas att de gårvägen.

imon är det julmarknad i unnaryd, får se om jag hinner ner en sväng innan praktiken börja, hinner säkert inte ner på dagen för vi har jätte mycket att göra, men det ska säkert bli kul :P

imon blir det iaf träning på kvällen, får se om jag får med miig Rasmusen.
ha de bra PussPuss

Pettson och findus

heeej.
andra advent har vi firat lite på morgonen hos elin .. :) sicken himla mysig frukost hon ställde till med .
när vi kom hem därifrån var jag tvugen att ta in ved. de är det värsta som finns det är ju sjukt tråkigt :O men nu är jag klar och vi sitter och glor på pettson och findus. hihi så roligt man kan ha det.
ikväll ska jag och rasmus åka fram och köpa gymkort haha . så ska man bli väldans nyttig :P
ha de bra PussPuss

lördag kväll hos elin

heej
sitter hemma hos elin och snyltar på hennes dator :)
idag har jag inte gjort så mycket, jag och rasmus cyklade fram till unnaryd och köpte choklad för vi skulle baka en kaka :) den blev jätte god :D så duktiga vi är asså.
sen åkte vi fram och käkade pizza med elin och nu sitter vi här. ska kolla på film och lite sånt sen . :P mysmys
ha dfe bra PussPuss

En vecka av praktiken avklarad

heeej

va ett tag sedan nu,
jag har varit och praktik. jag är hos göran haha men det har faktiskt varit riktigt kul, jag har fått klippa jätte mycket :) det har väl varit ganska svårt är inte van vid att klippa som han gör.
nu ska det bli skönt med helg, är ledig på måndag också så jag ska försöka få med miig mamma till GeKås hehe får väl se hur det kommer att gå.
imon ska vi nog till elin hon är lixom ensam hemma moahaha
så det blir nog en trevlig helg :)
ha de bra PussPuss

Nyårs klänning för hela slanten

heeejheej
i fredags åkte jag och elin in till stan och skulle shoppa loss :) vi skulle införskaffa oss en nyårsklänning. shiet va vi letade, men till sist hittade vi en varsin, min är sjukt snygg :D hittade den på mq helt underbar :D bilder kommer sen nägon gång. men nu får vi hoppas att de bär av till skåneland på nyår så iaf elin kan använda sin gala klänning ;)

Elin åkte hem men jag stannade hos rasmus har haft en jätte jätte mysig helg :) har varit och vandrat utanför per gessles hus ;) så jäla niice.
har varit ledig idag också så jag va och åt hos farmor och farfar när jag kom till unnaryd :D alltid lika gött. nu sitter jag här och har tråkigt :S för pöjkarna måste plugga :(
aja
Hade bra PussPuss

RSS 2.0