Heja JB

då va man ledig en dag som denna. men fick amn sova nej.. för va tvugen att åka hem vid åtta idag. och jag känner mig som en gammal tant sån träningsverk har jag i ryggen xD.

nu ska jag bara vänta tills alla slutar skolan och så måste jag packa sen bär det av ner till skåne. kanske måste baka om till föräldra grejen på torsta. så himla segt. kanske kan handla något istället ;)

haha ha de gött PussPuss

här var det full bedövning

sitter i skolan och ha lagt på bedövning på min arm xD. jag tror jag svimmar snart. men ganska kul är de. nu har vi bara en lektion kvar innan jag får åka hem för helgen så himla niice.

nu har vi projekt och företagande. så måste konsentrera mig max.
ha de gött PussPuss

Ja då va de snart helg igen

Sitter hel utslagen här i min säng. har precis varit och tränat. det gick helt ok men jobbigt va det, trodde jag skulle dö där mitt i allt. men det blir nog ännu värre imon för då blir det fysträning. ja avlida kommer jag nog helt klart göra.

idag har jag varit på expo så hade sovmorgon till halv ett. så himla gött sen träffade jag Mickan sofia och linn på snipen där vi käkade lunch. altid lika gött.

fick tv kunder men gick helt okeej dom var ganska lättsamma och glada de gillar vi !!!!
 sen bar det av till träningen direkt och nu sitter jag här.
sicken jävla hektisk dag, men går bara imon också sen är jag ledig för helggen :P och då bär det av ner till den södra delen av landet. :P
ha de bra PussPuss

Isaberg

idag har det varit skidåkning på schemat. så himla roligt. va två år sedan jag åkte sist. ibörjan var det la lite si sådär med åkningen för mickan och Linn vill bara fika hela tiden xD
men sen träffade jag lina och dom så då blev det av att åka :) kul vart det. men snön va la inte den bästa med vad gör de när jag fick åka skidor iaf :P
imon blir det sovmorgon till halv 1 så himla gött =)
Ha de bra PussPuss

Grattis Svampbob

har bara en sak att säjja !

GRATTIS SVAMPBOB 10 ÅR !


det nalkas UF

då va det skola igen, är sjukt trött men sov hela vägen till värnamo. så himla skönt. idag måste jag sluta tidigt för att jag ska hinna handla mat. så himla jobbig min dag är verkligen fullsmäckad.

skola till klockan 3
teori vid 4
fotboll halv 7

det blir väldigt tufft idag. menmen jag ska klara det annars får jag väl dra en liten vit lögn.
;)
imon blir det skidåkning på isaberg :) så himla niice
ha de bra =)PussPuss

Matematik

nu sitter vi innei fina och väntar på att jurgen ska komma så matten kan börja. sen bär det hem och ta det soft :) ska ligga och glo film hela kvällen. så himla gott. 

sååå himla niice
ha de bra PussPUss

Lyckliga emma

jag vet inte vad det är men jag är jätte glad. vet inte vad det är men är så glad. och det blev ännu bättre när träningen gick bra. och imon ska jag hem, en sak som kunde varit bättre är att jag vill träffa älskliinge, men jag får vänta tills nästa helg då det bär av till skåne. :P

annars har jag inte gjort mycket idag. har varit skabb som tusan men vad gör de. körde ju med min mössa xD då funkar allt. ska försöka va lite fräschare imon, men vem vet vad som händer när det handlar om mig.

imon ska jag få komma hem och träffa Molle som han i nu läget heter hoppas det fortsätte med det namnet för de har jag velat hela tiden.
menmen ska kolla handbollen. se inte så ljust ut. menmen
PussPuss

Snart är det fredag igen.

igår blev det en lång dag. var inte hemma förens vid 8 från skolan. fast började inte förens halv 1. men jag fick dock ingen sovmorgon iaf. för jag va på körlektion. shiet va jag va nervös. :O
men jag klarade det ganska bra iaf. fick några kärringstop men det va ju iaf första lekionen så man får la säjja att det gick helt ok.

idag ska jag träna första gången denna veckan. ganska skönt men känner mig inte fullt frisk. menmen så kan det va ibland.

och imon blir det till att åka hem igen så himla gött
sen är jag sur på elin för hon är ledig hela tiden.. :O
ha de bra PussPuss

....

här sitter jag.. kollar på sex and the city och väntar på att mickan och dom ska komma med pizza för jag är HUuungrig .

vad har hänt idag. inte mycket. skulle på körlektion men det hade blivit något fel så blev ändrat till imon så nu har jag varit nervös helt i onödan xD
imon blir det sovmorgon va tänkt men nu har jag fått körlektion vid 8 så himla jobbigt. menmen jag får försöka överleva.
ha de bra
PusPUss

här igen

nu sitter jag här igen. va ett tagsen men har inte hunnit skriva något under helgen för det har hänt så mycket roligt. elr mycket och mycket, vi har fått en hundvalp:P lägger in bild sen:)
han är så himla fiin. vi har nog inte riktigt bestämt namn på honom än men än så länge heter han Milton. tror det förbli så.
men han har även hetat micko och liston hittills.

idag har jag varit på min första teorilektion. kan ju säjja så mycket som att det va lite låg nivå på den. men det blir nog bättre får man hoppas. för idag missade jag träningen pga den jävla teorin och det kännes pissochbacon
och sen är det ingen träning på onsdag heller så jag får ta ut och springa tror jag.

imon blir det första körlektionen. är inte lika nervös längre. men det kommer nog komma imon.
och imon ska tjejgänget sova hos miig. för vi har sovmorgon på onsdag så vi får hoppas att det blir trevligt morgondag men det tror jag väl

ha de bra PussPUss

Jörgen here we come

Yeees. har precis varit och pratat med Lars och nu är det klappat och klart vi ska byta tillbaka till Jörgens matte grupp så himla skönt. känner hur glädjen bubblar innom miig . 
så på fredag blir det som vanligt igen =) 
Ha det bäst PussPuss 


ny klippt

idag har det varit egen hårvård :P så himla gött. färgade utväxten och klippte miig. klippte luggen kortare och så klippte jag upp det lite mer, men tog inget på längderna. det kändes ruskigt skönt faktiskt.
blev helnöjd med detta, men det kunde ju inte bli mycket värre än innan för jag såg ut som jesus. men någon gång i livet ska man göra de-

sen bar det av till träningen. gick väl sådär märktes att det var första träningen efter julen, men det ska bli träning imon med så jag kommer nog förhoppningsvis klara de med galans. NOOT kommer vara helt slut xD men som tur är så kör dom ganska lugnt efter som att dom ska spela sm i helgen.
nu ska jag ringa älskliingen ha de bra PussPuss

Fyllegubbar

asså jag måste ha någon konstig dragningskraft i miig. alltid på bussen när jag åker hem tidigare är det fyllegubbar med och av någon anledning hamnar jag alltid i närheten av dessa. i går fick jag sitta pricis framför en gubbe som satt och söp på bussen, och för det första lucktar det sött av den avslagna spriten och för det andra så mår man sjukt illa av den varma buss luckten plus en äcklig stinkande gubbe bakom sig.
 och jag va helt livrädd för att han skulle spy rakt fram för då hade jag fått allt över miig.

så det var ingen rolig bussresa igår helt livrädd :O
ha de bra PussPuss

åter igen skola

idag va de i skola. de valkas uf, jag kan säjja att det inte går så bra vi har inte gjort ett piss än och det är snart rast. starkt jobbat.
vi ska gå ut och käka mat på cafe 18, vi har ju lixom lunch cuponger..

dagens bästa jag får åka hem idag och vara ledig imon så himla gött
:P
ha de bra PussPuss


tårta

nu har jag precis skicknat hem hela kalas gänget :P jag och elin hade bakat en underbar tårta till kalle och rasmus. tyvärr glömde jag ta kort på den. men den va lite sne xD men det va väl bara bra för då såg amn iaf att den va hemma gjord. vi spelade lite spel och kollade på film, kan bara säjja en sak jag ägde på twister :O
det blev iaf en himla trevlig kväll :P

har lite tråkiga nyheter. vår träning drar igång imon med kick off. och sen trodde jag att de skulle va träning på tisdag. men nu har dom tydligen ändrat de så nu är det på onsdag ist så himla tråkigt =( så jag kan inte va med på den. men jag får väl försöka klara miig iaf.

nu får ni ha det så bra :P
PussPuss

Sommar sommar sommar

nu sitter jag här igen. ska kolla på irene huss vi får la se hur det går denna veckan.
imon kommer rasmus hit =) så himla mysigt =P Gustaf och kalle hänger nog med hit och glor på en film eller nått . vi får väl se hur det blir :P

idag har jag inte gjort så hemskt mycket. varit hos elin. vatt en sväng i hylte med mamma. sen gick jag hem från elin. så himla duktig man kan va =)

nu ska jag glo film hade =)


Romeo och Julia

här sitter jag i min säng och ha det bra(jag också;Rasmus) rasmus skalar en apelsin till miig, fast vet inte om jagh vill ha den för den värkade vara äcklig. menmen sånt är livet.

imon är det äntligen fredag och jag ska hem igen =) så himla gott.
men innan det så blir det till att ha engelska och matte så himla jobbigt. men dagen går nog ganska snabbt får jag hoppas.



nu har jag preci skrivit klart min film recention på engelska så himla stålt är jag. romeo och julia såg jag. inte så bra film men det gick väl. är stålt att jag gjort det iaf :P
nu får ni ha de bra PusspUss


Skolan

ja då var man tillbaka i skolan. så himla tråkigt denna dagen hade kvittat, vi har inte gjort ett piss hittills skrev en haiku så här himla fint blev den.


Stordåd skapas här

Med tankar, funderingar

Hur ska de öppnas

jag sitter här och hoppas på att rasmus står hemma vid spisen och lagar mat till miig, men det är nog bara något att hoppas på.
imon är det iaf fredag :P wohooo hem och ha det bra, och sen är jag ledig på tisdag så jag kan va med på både kick offen och på första träningen hemma så himla niice :P
ha de bra PussPuss


Puzzel

idag har det varit en riktigt soft dag. det tråkiga har varit att jag var tvugen att tillbringa sistadagen på detta underbara lov i värnamo. men jag har ju haft älskliingen.

vi började dagen med att hitta den snabbaste vägen till affären det gick bra, tycker jag allt. sen har vi gått upp till familjen hjälmkvist där jag började puzzla. och när man väl börjar så går det fan i miig inte att sluta. även om man tappar förmågan att se så ska man ge sig tusan på att hitta bitarna.

dagen har varit helt ok, kunde ju varit bättre om jag hade fått va hemma sista dagen, men det är ju snart helg så jag får väl försöka att klara miig =)
elin har lyckats att ladda ner twilight så den ska vi glo på i helgen :) medans rasmus åker ner till skåne.

ni får ha det så bra
PussPuss

värnamo igen ...

Nu äe jag i värnamo igen. sjukt drygt :( men rasmus är iaf med miig, och jag är i min nya lägenhet :P fast vi hade lite problem med tvn innan men äntligen har det ordnat sig :P

är lite ledsen för att jag fick åka hit en ddag för tidigt, men men vad kan man göra åt det. inget.

längtar till helgen iaf
ha de bra PussPuss


Härligt

idag har det varis skridsko åkning hela dagen. har varit helt underbart väder. vi spelade en massa hockey, men jag vågade tyvärr inte va med dom tuffa grabbarna så jag fick spela med Anna, Sara, Anton och Amanda. men det var ju kul de.
kan ju säjja att jag var grymt mycket bättre än alla andra. xD ramlade nästan inte en ända gång. xD





nu sitter jag hemma hos elin ska sova här. för imon ska vi dra in till halmstad :P till lilla Rasmus plutten :P
ha de bra
PUSSPUSS

Skridskor och snö

idag har det varit full gång med skridskoråkning och skottning av snö. fast jag medverkade inte i något av de. mår inte bra så jag fick sitta och kolla på när halva unnaryd hade kul och spelade hockey, menmen sånt är livet.
så jag tog och gick till elin på macken förat hyra en film, men det blev 2 har redan kollat på en av dom men det var väldigt fjonting. men jag får skylla miig själv när man väljer en sån film. det blev bratz. hehe men jag hade iaf en skön stund i sängen fast somnade en stund, men vad gör de.

jullovet börjar lida mot sitt slut. sjukt tråkigt men om 2 m,ånader precis på dagen bär det av till Thailand. =) så himla gött

2009

nu var det nytt år, och nya möjligheter. året började lite knaggigt. mår inte så bra men har haft sjukt kul under nyår:P tyvärr har jag inte lyckats knäppa en ända bild. BRA GJORT !
vi firade nere i skåne himlans kul var det ;) fyra av fem taosters ! kanon kul ;)

jag mådde bättre igår men nu mår jag inte så bra längre, klämde i mig 2 rån så något har jag ätit iaf.

här snöar nu iaf så ska se om jag kan komma ut en stund funderar på att gå och hälsa på elin på macken :)

menmen hadebra
PussPuss


RSS 2.0