Bad

heej..
jag och rasmus har varit i sannarpshallen och badat idag xD faan va tööntiga vi är, de va typ bara ungar och barnfamiljer xD menmen en timmes bad blev de iaf. nu sitter vi här och ska sätta på en film, vi har laddat upp med popcorn och rasmus har köpt ostbollar. så detta blir nog bra =)

ha de bra PussPuss

HöstLov

heeej
sitter i soffan hos Rasmus va ett tag sedan jag skrev en rad. =) har hänt en del festligheter

i söndags så blev det myskväll hos elin med american pie mysmys :)

i måndags börrjade dagen med att jag följde med elin till tandläkaren, där träffade vi adam. vi tre gick sedan och tog en ficka där satt vi i två timmar :) sen drog vi hem till adam kollade på vänner och lite sånt. sen va Jakob ensam hemma så vi drog hem till honom och glodde på film =)

i tisdags blev det tjejkväll På ItB ida bjöd på bubbelbad och bastu. riktigt trevligt va de vi va där i typ 4 timmar jätte härligt. va så länge sedan jag träffade alla flickor =)

i går gjorde jag inte alls mycket och nu sitter jag hos rasmus och glor på tv =) har varit ett riktigt skönt lov synd bara att de lider mot sitt slut :S 
ha de bra PussPuss 

ÅRSFEST

heeej
igår var det årsfest va hemma vid halv tre :) va en riktigt rolig kväll. fick pris för bästa målskytt i B-laget med 9 mål xD har spelat 5 matcher i B-laget men jag tackar och tar emot här kommer lite bilder.


Så här såg jag ut igår
Linne: trend house
Kofta:Vero moda


Frida och Fanny


Helena och Fanny =)


Ninnie och Olivia =)

tränar Pris :)

det va lite bilder om kvällen Tack allihopan !

Film mys med Harry Potter

heeej
sitter i min brors säng och myser. det blev harry potter idag innan jag ska böra göra miig i ordning till årsfesten. åker här ifrån vid 4.
tyvärr är filmen visst på svenska :S:S sjukt fult men jag får försöka att överleva detta.
jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på miig. :S får se va de blir
ha de bra PussPuss

Idol och chips

heeej.
sitter hemma och blir bara fetare och fetare, menmen det kan ju va trevligt. jag har ett jävligt jobbigt dilemma. jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig imon, va ju och köpte kläder i veckan. men idag fick jag mina kläder från ellos så nu är de lite svårt. men jag tror de blir vero moda kläderna.
mina stövlar jag hade beställt är helt underbara dom är skit snygga =)
så jag är happy =)
nu ska jag fortsätta att käka chips och glo på idol.
Älskar diig

Fredag

heeej..
Det är sjukt skönt att de äntligen är fredag ! för sen har vi höst lov :D det känns verkligen inte som de. känns som vi precis börjat efter sommaren. jag är verkliigen sjukt lyckliig nu =)
ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. försökte få med elin och glo på film men de misslyckades :S
så det blir på söndag istället, men det kommer bli en riktigt kul helg för imon blir det årsfest wihooo :D
ha de bra PussPUss

Bröllopsform

heejheej.
idag har de inte hänt mycket i mitt liv.. jag harbara städat, styrketränat lite. och tagit de lugnt. nu sitter jag här och gnager på en morot och kollar på bröllopsform. haha vilket liv jag har. men så är de när man inte har några kanaler då får man kolla på sådanna program mamma och pappa kollar på.
det hemskaste är att jag inte kan missa de nu xD.  HJÄLP MIIG jag är fast i Mamma tv :O
aja jag får la unna mig de i min tråkiga vardag
ha de bra PussPuss

Nationella :S

godmorgon
nu har jag äntligen rast =) sitter och försöker få ihop något bra till svenska muntliga nationella. :S går jävulskt segt.
men men
ha de bra PussPuss


dödens torsdag eller lycko torsdag ?

Asså imon är det en hemsk dag och en underbar dag. skolan är sjukt jobbig imon svenska B och marknadsföring :S jag måste även städa och diska i mitt hus .. vilket jag hatar. nu är det även så att jag måste för de valkas ju lov och på lovet kanske vi ska åka upp och kolla på angelicas lägenhet. 
allt är typ klart så jag kommer få byta till hennes lägenhet =) ganska skönt faktiskt =)
och i och med detta så kommer vi säkert åka in till min lägenhet, detta betyder att de inte kan se ut som ett knarka hus :O xD alla mina kläder ligger på govet nu igen.. :S 

det underbara med torsdagar är helt enkelt att de är sista natten här uppe i värnamo. och sen är de hem förd och loooov på fredag :D 
ha de bra PussPUss
 

Skol Sm

heeej ..
idag har det varit en ganska bra dag faktiskt.
det började med att käka frukost med laget. alltid gött att få gratis frukost i skolan =)
sen så va det match dax vi spelade ut figy. men fick tyvärr inte in bollen :( sjukt tråkigt och i andra halvlek så gör dom mål på en frispark där de blir en målvakts tabbe. (hon tappar typ in bollen) sjukt tråkigt. men så är de ibland vi får ta tag i det nästa år igen.
sen gick jag till expo för att säjja att jag inte kunde. elr rättare sagt orkade stå där. men det gick inte som jag tänkt miig så jag fick stanna där. :S
och nu sitter jag här och väntar på bonde söker fru alltid kul =)
ha de bra PussPuss

Modell.

heej
sitter hemma vid tv:N nu med Rasmus, har precis duschat.
vi har haft modeller i skolan idag. Rasmus fick följa med och va modell för mig. gick la si sådär. men det blev fint till slut. =)

min 'älskliing, dock inte en bild från idag..

efter skolan gick jag och rasmus ut på stan. det valkas årsfest i helgen. hittade till slut ett linne och en cardigan. :) bilder på de kommer la i helgen =)
nu vet jag itne vad vi ska göra sitta och mysa i soffan måste ju vila inför morgondagen.
Jb vs figy
HEEEJA OSS !
Ha de bra PussPuss

MysPys

heej.
sitter och kollar på tv med min älskliing. vi har (elr rättare sagt jag har) lagat massa god mat. blev riktigt stolt över mig själv.
fundera på iom jag ska gå ut ocg gå en liten runda. Rasmus kanske vill följa med. men det märker vi sen :P
ha de bra PussPuss :)

här jobbar man flitigt :)

heej. 
är i skolan. började denna dagen med lite fotbollsspelande. det gick sjukt dåligt, en av de sämsta träningarna i mitt liv, så detta vårdar inte gått för framtiden, speciellt inte till matchen mot figy på onsdag. jag kommer la få börja på bänken denna gång. men det kommer bli skönt isåfall. =)
nu sitter vi och jobbar med uf jag och mickan har faktiskt skrivit mycket. :)
Rasmus är hos mig så jag slipper vara ensamt. och snart är det lov. nästan allt är underbart =)
ha de bra PussPUss

friluftsmänniska =)

Goddag =)
idag har jag varit med Rasmus och Farfar och jagat =)  va med igår kväll också. haha
igår såg jag och farfar en ko och kalv. och en stor tjur. de är satans vad älgar är stora.
idag såg vi en älg kunde inte säjja va det va såg ut som en liten tjur utan horn. menman vet aldrig.
imon blir det att följa med och jaga igen.. =)
Ha de bra =) PussPuss

HLR

Heeej :)
jag är helt ensam här hemma :S de är sjukt tråkiiigt. men imon får jag åka hem :D helt otroliigt skönt.
i helgen ska jag va med Rasmus så klart, om det är fint väder så följer jag nog med ut och jagar. sen ska vi nog leka med samuel och Gustav =). På söndag blir det förhoppningsvis att jag ska träffa min gullegriis elin :D va typ sådär 3 veckor sedan vi sågs :S

men idag har vi haft hjärt och lungräddning i skolan xD
mickan va sämst !!! xD
bild beviis


haha =)
Ha de bra PussPuss

Den stora frågan

heej.
sitter i skolan. och här är den stora frågan, vad ska vi göra =? vi har ingen lärare och ingen aning om vad vi ska göra. det är ju kanske ett problem när vi ska lära oss något här i skolan.
idga vet jag inte vad jag ska agöra
men ska få ny lägenhet förhoppningsvis pratade med angelica idag så detta blir nog bra =)
ha de bra PussPuss

Gratis är gott :D

heej,
är hemma med min älskliing. tyvärr är det inte så mysigt som de kan vara för älskliingen har gaser i magen och de stiinker. kanske inte ni vill veta, men ska säjja de att det verkligen är hemskt. jag får ju panik :O

idag i skolan har vi först haft ellära sjukt tråkigt. satt och lyssnade på ett föredrag i typ en tilmme. deft va verkligen ingen hitt.
tandläkaren va i skolan och delade ut och infomerade om allt möjligt. och dom hade ju massa kul saker som man fick.

efter första ronden. blev dock en till så nu har jag ett helt års lager avv mun rengöring:)

på eftermiddagen hade vi jbjoggen. jag gick dock. ganska skönt. haha fick sluta efter de så jag kom hem vid 14. då började jag och älskliingen att städa så nu är här riktigt rent =)

vi va även och käkade kvällsmat på sten och stures :) alltid trevligt
de va min dag. Ha de bra PussPUss

Pannkakor för hela slanten

Heeej!
sitter och glor på tv som vanligt, dett börjar verkligen kännas som om jag inte ha något liv. men skit samma jag har ju de gött här.
idag har jag inte gjort mycket. skulle gått ut och sprungit en runda, men jag orkade inte för de är så tråkigt väder ute. så det blev till att sitta inne, kollade på halva mamma mia =) sen har jag även lagat pannkakor ett helt berg ble det :O

så Rasmus kommer få en massa när han kommer upp hit imon :D

nu ska jag se vad tv:n har att erbjuda =)
ha de bra PussPuss

DEEET FUUUUNKAR :D

Min blogg funkar igen :D:D:D nu kan jag ladda upp bilder =)

Sex och samlevnad

heej. sitter i skolan och har lunch. idag startar vår hälsovecka, så först kom vår skolsyster och hade föredrag om sex och allt där omkring. sen kom RFSL där en bög och en transvestit kom. de va tråkigt att dom inte pratade om sig själva. annars va de la helt ok. sen kom en kurator som höll föredrag om klamydia. och sa att hon antog att minst 2 stycken i klassen har klamydia utan att veta om det. så alla där ute i landet testa er ni kanske har klamydia. nu vet jag inte vad vi ska göra hoppas det bir något intressant:) ha de bra PussPuss

Nu va det jul igen

gokväll. vet ni vad jag har upptäckt idag. jo julen har kommit. ska jag säjja vad jag tycker. SOMMAREN ÄR KNAPPT ÖVER :O jag märkte detta när jag och rasmus var och handlade, där jag såg ett helt långt bord med massa olika tomtar på precis vid ingången. denna jul känslan fortsatte när jag satte mig på tåget, så damen som satt på sätet på andra sidan, hon hade varit och shoppat jul papper, och sånna där ettiketer man sätter på julklapparna. och vem vet inte om hon hade handlat klart alla jul klappar i den vevan också. och nu kommer det värsta jag skulle springa in snabbt på hemköp när jag kom up för va satans hungrig. där mitt i allt sålde dom julkallenden :O ni vet tv kalendern och radio kalendern :O detta slår allt. och jag som tycker det känns som om sommaren precis tagit slut :O

vad är det för fel med min blogg :O

heeej jag är så jävla sur. min blogg är fortfarande konstig :S om jag hade kunnat visa er så skulle jag men jag kan inte ladda upp bilder, för alla ikoner är helt mystiskt försvunna :S och sen ser man bara typ hälftetn av fältet där man skriver :S jag är lixom helt sårad här :( hoppas att kundsirvice kan hjälpa miig. än har jag inte hört någont :S aja ha de bra ni andra med fungerande bloggar! PussPuss

Shooppping !

heej. jag är sjukt trött, har varit ute på stan hela dagen och försökt hitta något vacket. hittade iaf jeans som jag skulle, ville ha nya svarta så det blev ett par nya cheep monday jeans. sen skulle jag hitta någon fin tröja eller nått som jag kan ha på årsfesten, men icke som nicke, men hittade iaf en alldaglig tröja från vero moda så helt fy skam va inte dagen. nu tror jag att jag och rasmus ska åka och köpa popcorn till mig :D Ha de bra PussPuss

Heeja JB

heeej. nu sitter jag i halmstad hos älsklingen. har precis käkat mat=) vi slapp åka till halmstad med buss vi fick nämligen skjuts av kalle och Gustaf =) idag har det spelats fotboll i skolan. vi for till gnosjö, det första som hände va att domaren va sen, Mycket dålig stil. sen blev det iaf en spännande match först gjorde dem, 1-0 sen blev det 1-1 och sen gjorde dom 2-1, vi gjorde senare 2-2 och när de va 6 min kvar så gör vi 2-3 så jäkla gött vinnst och jag två målsskytt. dessutom fick jag G+ på matten och jag slapp åka buss till halmsta. Säjjer bara de vilken fredag ! och imon blir de shoping. ha de bra PussPuss

vet inte hur jag ska göra

vet inte om jag ska åka hem imon elr skita i de. känns bara onödigt att åka hem men det känns mycket lättare att få lämna och hämta lite grejer. menmen får fundera lite till hahah HJJÄÄÄLP MIG ! ha de bra PussPuss

CP !

min blogg cpar :S jag blir ledsen jag som hade tänkt ladda upp bilder. men nej :S

Onsdag

heej =) sitter och käkar clementin =) jag ska kolla på bonde söker fru hihi. hoppas de är nått kul för här har jag inte så mycket annat att kolla på. idag har jag varit på expo, hade en kund och dom hade satt henne på min lunch så jäkla onödigt när jag inte hade någon annan på hela dan. menmen de gick bra och hon blev jätte nöjd sa hon =) så man får ju hoppas på att hon inte bara hittade på. sen när jag kom hem gick jag ut och gick i en timme sen blev de lite styrka och sedan rakt in i duschen. ' de va min dag ser typ ut som alltid =) ha de bra PussPuss

Tjoheej

heeej alla glada =)
jag har jätte tråkigt. kollade precis på the love guru, den va väl sådär helt okeej. någon gång skrattade jag väl.
annars idag har de inte hänt så fruktansvärt mycket.  hade egenhårvård i skolan. men jag gjorde inget. jag fixade sofias hår. hela håret blev permanentat, men här skulle de inte va dem vanliga spolar utan något annat krångel. men som tur var så va de mycket roligare med det. haha jag tyckte de blev jätte fiint =) hoppas sofia blev nöjd bara.

sen har jag även varit duktig har varit ute och gått 8 km haha men det behövs ju ibland. nu de senaste har jag bara suttis så känner att jag måste röra på miig lite hehe..

vad har ni hittat på ? PussPUss

Mamma mia =)

god kväll sverige!
sitter i min ensamhet och kollar på mamma mia. den är helt underbar ju :D lite tråkigt att man inte ha någon här. blir ganska ensamt .. :S men jag försöker att överleva.
idag har jag inte gjort mycket, plockat lite, handlat lagat mat, som vanligt på måndagar.
imon har vi egen hårvård. ska inte göra något. tror jag inte kanske ble det ändå imon. haha men ne mitt hår behöver vårdas och gro lite haha..
ha de bra =) PussPuss

skollaget.

Goddag :)
nu sitter jag i skolan och har precis varit och tränat med skollaget. :) gick helt okej. faktiskt, vi spelar mot gnosjö på fredag i värnamo. kommer nog att bli riktigt kul =P idag har jag inte så mycket planer ska väl träna ikväll. ska handla lite sen vet jag inte vad jag ska göra mer.

sen måste jag säjja grattis till Anna som ska spela em kval i slovenien nästa helg !!! :) vi får hoppas att det går bra =)
menmen ha de bra PussPuss


Stjärnor på is.

god kväll alla glada. sicken mys kväll vi har det här =) rasmus sitter och spelar cs, och jág kollar runt på internet och kollar på stjärnor på is.
tycker att de 'är lite  fjantigt, en sämre version av lets dance. ne detta va inte något som jag tyckte va kul. men det kommer la bli att jag kommer fastna vid detta framöver för att jag inte ha något bättre för miig. haha. menmen ska försöka mysa med älskliiingen nu
ha de bra PussPuss

Emma på jaktstigen !

heeej.
har precis kommit hem typ. har varit med rasmus, pappa och massa till och jagat. ja jag tycker det är jätte kul med jakt. ha varit med sedan jag va 7.
det va helt okej sköt en bock rasmus gjorde det.. :) Grattis till första skjutna djuret !

idag ska vi la inte göra så mycket. är sjukt trött så får bli att va hemma och bara glo film .. :) vad ska ni göra en lördags kväll som denna ?

London here we come !

heej.
sitter i skolan och har engelska B. vi håller på med ett projektarbete som kommer bli hur bra som helst. och när de är klart kommer vi förhoppningsvis fara till london på sudiebesök hur kul kommer inte de bli :D kanon kul !

håll tummarna på att det går väl
ha de bra PussPuss

här var de skolfoto !

heej.
är i skolan, vi va precis uppe på 4:de våningen och tog skolkort :O fy vad hemskt de är. vi stannade kvar till sist och fick se kortet på alla. helt ok elr inte haha xD men man får väl försöka överleva :)
nu har vi redovisat nått på svenskan och sen om en halv timme blir det att kolla på killarnas skol sm i fotboll.
mycket trevligt.
ha de bra PussPuss

tvättar aldrig gamlingar håret?

heej.
sitter och glor på tv med mina kiwiisar xD.
idag har vi varit på expo hela dagen. flera jag saker jag har tänkt på när jag är där-. är inte   ni sånna när ni ska till frisören är ni där iaf minst 10 min innan du har tid ? de är jag iaf. men det är dom inte på expo antingen kommer dom 10 min försent, prick den tiden dom ska va där eller så kommer dom 20 min för tidigt och går in och sätter sig i en stol. vart tog hyfset vägen ? så hade jag aldrig vågat göra på en salong.

en annan sak jag har tänkt på . gammlingar har sjukt äckligt hår, vf inte tvätta sig ? och dom vill aldrig bli tvättade när man ska klippa dem :O vad är grejen de bästa som finns är ju en lång hårmassage och få känna sig ren och snygg när man kommer från frisören.
jag klippte en man idag som hade världens äckligaste hår stora klumpar mjäll, och hans hår luktade sjukt äckligt fast än att jag tvättade det med schampo två gånger :O vad är grejen. aja om jag ska bli frisör får jag väl vänja mig.
men jag fattar inte hur man kan stå ut med så äckligt hår.
skärpning gamlingar TVÄTTA håret !!
PussPuss

RSS 2.0