ge miig tårta !!!

heej.
sitter hos familjen Hjälmkvist. vi har precis käkat spagetti och köttfärsås. men det roliga är att jag är sjukt sugen på tårta. och vilken kanal vi än kollar på så kommer det massa om bakelser och tårtor. jag kan bara säga ge miig nu !

annars har det inte hänt mycket idag. jag försov mig. sen har dagen varit piss. bara massa regn poch rusk.
gick ända till jysk för att köpa en luftmadrass till Sara för at hon ska iväg med hallandslaget. vf ska jag få göra de tråkiga ?
nu ska jag fortsätta drömma om tårtor.
 

sex and the city...

heej
sitter i soffan och mkollar sex and the city. jag blir så arg. är inne på näst sista skivan och carrie och big är inte tillsammans än :O jag blir så förebannad. hon dejtar en gammal äckel gubbe :O de är sånt jag får sitta och störa mig på här i min ensamhet. :O xD

idag har jag tränat med skollaget. de är de ända som hänt. gick ganska bra har satans ont i benen bara , känns att det är slutet av sesongen. är sjukt sliten i kroppen. menmen det blir nog bra med det.

vad har ni gjort idag ? PussPuss

Halmstad

god morgon!
nu sitter jag i halmstad hos rasmus. vi har precis käkat frukost.
gårdagen blev inte så bra. vi går inte upp :S sjukt tråkigt. men när man tänker efter så va det nog bäst. i och med att vi kommer tappa ganska många spelare nästa år, så vi hade troligt vis inte klarat av det.
menmen vi får iaf ny tränare till nästa år:) riktigt kul ! tror det blir en tjej från halmia. blir säkert sjukt bra.
ha de bra PussPuss

jag har sjukt tråkigt.

heej.
sitter i soffan och glor på hannah montana. hela min familj har rymt från mig och jag sitter aldeles ensam. väntar på att få åka ner till hylte.

idag ska jag först spela match. sen drar jag till halmstad till rasmus.
vet inte vad vi skulle göra ikväll men blir kanske bio elr någon film =) blir säkert mys
vad ska ni göra idag ? PussPuss

nervöst sammanbrott

godmorgon
jag vaknade precis och kunde inte somna om, jag har drömt jätte konstigt i natt. fast de va ganska spännande ville inte sluta drömma :O xD

idag är de den stora dagen ska vi gå upp i 3:an elr inte. jag har varit nervös i en vecka, men nu jävlar ska vi ge dom. här ska vi inte lämna vår plats. !!
en sak till de är den 27 jag och rasmus har varit till sammans i 17 månader idag =) grattis till oss !
ha de bra PussPuss

lekdag

hej
detta är vad som har hänt i skolan idag.



bra att vissa har barnasinnet kvar =) det såg verkligen kul ut när mickan och sofia målade sina grisar och kor. :)

Arn

jag har sjukt tråkigt. så jag har satt miig i ett grupp rum och kollar på arn. snacka om slapp lektion xD.
när jag kommer hem måste jag städa lite ser förgävligt ut xD. sen ska jag och anna ut på stan en stund :)
nu får ni ha det bra.
PussPuss

Färgblandning.

hej .
sitter i skolan och har inget att göra. och min kära granne michaela hon sitter och försöker blanda turkost hahah xD. nu har hon 3 stora högar med någon grå hemsk färg. elr militärgrön färg. xD de ser sjukt kul ut. bilder kommmer ikväll =)

jag ska nog gå in i salongen och fixa lite.
ha de bra PussPuss

idol och pankakor.

hej!
har precis varit och tränat. gick helt okej =) så nu är mitt självförtroende på bättringsväg :P va lagom jobbigt idag igen =) så de va skönt.
men nu har jag laddat upp med pannkakor och sitter och glor på idol. synd att man inte har sin man här. men jag får försöka klara mig utan han idag också.
vad gör ni ? PussPuss

Självförtroendet upp !

God dag,
är i skolan och har preciis tryggt i mig en fralla.. smaskens =)
igår kväll va jag tvugen att ta itur med min deprition. så jag satt typ i en halv timme och bara tänkte. på allt jag kan göra när jag spelar fotboll och vad jag är bra på. och att det bara va tillfällighet att jag va så dålig. och nu känns det faktiskt bättre. xD man får va ego för sig själv ibland :O
idag ska jag iaf träna med ifk igen så vi får la hoppas att min mentala laddning funkar :)
har massa pannkakor kvar sen igår som jag ska mumsa i miig.
ska försöka plugga lite matte igen =)
ha de bra PussPuss


Tre ?

hej
min mamma och pappa har fått spel. dom har varit på gekås idag gissa vad dem kom hem med. 4 nya mobiltelefoner. fett nice. bara de att alla är från tre. jag blev rasandfe, först för rasmus har telia och jag  har telia de funkar bra och jag ringer typ gratis hem och till rasmus och skickar 3000 sms för 99 kr i månaden. vf ska man ändra på nått som funkar. men har lugnat mig lite nu.
låter faktiskt ganska bra. (två år tills jag får byta tillbaks till telia.)  men nu måste jag få rasmus att byta till 3. hoppas på att han vill de. han ringer faktiskt gratis till miig då. så då blir det inte alltid jag som ringer.
men får la se hur de går.. =)
PussPuss

konstverk !


Mitt vackra armband :O xD

här har vi asken xD

mickans Gris och Sofias kossa =)

elr hur blir det fiint :)

Pysselstuga

hej
vi håller även idag på med förlovnings grejer till vårt bonde söker fru. jag håller just nu på med ett armband, som present. ska göra en låda till de också kommer bli riktigt snittsigt =).
idag när jag kommer hem ska jag göra pankakor, sen ska jag upp till anna träna lite.
sen ska jag hem och käka mina pankakor =).
sen har jag inte mycket mer planerat. blir iaf ingen hemfärd imorgon . för jag behövde inte va med B-laget.
aja ha de bra PussPuss

Björn Gustavsson

Sitter i sängen och har tråkigt. väntar på att Rasmus har tränat klart.
medans jag väntar har jag kollat på björn Gustavsson. haha han är ju för kul xD. jag fattar inte att han kan hålla sig, jag hade ju knäckt miig direkt. men jag är ju inte särskillt talang full inom de ämnet heller. men det kanske är tur de. ska kolla runt lite till på youttube. :)
ha de bra PussPuss

Bonde söker fru

heej
vi har startat ett projektarbete idag i skolan. nämligen bonde söker fru. jätte kul. NOOOT.
jag fattar inte riktigt vad det går ut på . vi har blivit indelade i grupper men vi gör typ inget grupp arbete, så vi får väl se vad det blir
idag har jag iaf skrivit en kontaktannons XD. sen har jag gjort en förlovningsfest inbjudan.
mycket fint blev de.
nu väntar jag på att få sluta innan jag svälter ihjäl.
sen ikväll ska jag träna med IFK. träningen börjar halv 6 så det va faktiskt skönt att de einte är så sent. för då har man lite tid på sig efteråt.
vad ska ni göra idag ?
PussPuss

Deprimerad.

God Morgon god Morgon


Jag är deprimerad sen gårdagens match. va jag dålig elr var jag dålig. fick knappt några bollar för jag skulle "punktmakera" en tjej, men det va typ fel tjej jag skulle hålla så allt blev bara fel :S . så nu kommer dom aldrig vilja ha med miig mer. ganska tråkiigt faktiskt.

men vi vann matchen med 4-2 så det va riktigt skönt =) nu har vi bara en match kvar och de är mot snöstorp. så då får vi se om vi går upp elr inte .

ha de bra PussPuss


söndags morgon

heeej
ligger hos elin. här är lite blandade känslor. Elin och anna ligger i elins säng och försöker kolla klart på en film, Jag sitter vid Rasmus dator och kollade massa blogg inlägg. och Rasmus sitter mitt i mellan och har tråkiigt och kan inte va tyst. så anna och elin är arga på Rasmus och rasmus är arg på mig. och lilla jag är neutral. 

jag och Rasmus blev kvar hos elin igår, vi orkade inte åka hem. Gårdagen blev iaf trevlig. jag och rasmus va ute och plockade svamp med mamma och pappa xD. hade picknick i skogen. :)
sen åkte vi till elin, bakade muffins och kollade på film, elr jag kollade inte så mycket för de va en läskig film. xD kyckling man är. 

idag blir det att spela  match mot astrio tyvärr är det borta match igen. men vi får la hoppas att vi åker hem med tre poäng denna gången.
Ni får ha det bra så hörs vi senare. PussPuss

Då va de fredag igen

God Morgon, Godmorgon

iam happy panda. nu har Elin bokat klart allt till stockholm. kommer bli skit kul . nu är de det tråkigaste bara . BETALA ;S haha tur man är rik ;)
idag  har vi Engelska B och Matte B. väldigt rolig, sen har jag tur att kusinen min ska till värnamo så jag får skjuts hem =) alltid lika trevligt att slippa åka buss.
Det valkas fotboll också. Anton ska spela match mot Reftela, så jag måste ju kolla på de också.
vad ska ni hitta på ?
PussPuss

Päron Pung

heej hopp.
sitter i skolan och ha svenska B. håller på med ett arbete. jag och linn är i samma grupp, vi är snart klara och halva lektionen har bara gått. bra jobbat av oss. kanske mest av linn men iaf.
idag ska jag hem och träna =) åker med halv 5 tåget =) till torup och sen buss från torup till hylte. 
så efter skolan ska jag bara hem och packa, käka och städa lite. :) jag är happy panda today,

aja ha det bra PussPuss


hem färd

hej .. :)
är jätte glad imon blir det till att åka hem :) fick åka hem för mamma så jag ska träna i mitt lag. hoppas inte puckot är där för hon kan dra åt helvete. fast de är ganska kul att en människa kan va så patetisk. några av er kanske vet vad jag menar. hoppas att HON läser detta. för jag vet att hon fattar i såfall. de du skrev va så sorgligt så jag visste inte om jag skulle skratta elr gråta för att de va så sjukt deprimerande.
aja ha de bra
PussPuss

sola solarium ?

Heej =)
jag mår inte bra. jätte trött och fryser. det är inte kul, kan ju bero på att det är höst det börjar bli mörkt. brukar alltid bli trött denna årstiden.
blir man piggare av att sola solarium ? har inte solat solarium sen typ i februari. kommer inte ihåg xD. det är ruskigt skönt. men vet inte om jag pallar slösa pengar på de.

va ute på stan en snabbis innan köpte ett par strumpbyxor ett par vantar, och en kofta =) alltid kul att få något nytt i garderoben.
nu ska jag kolla sex and the city =)
PussPuss

bilder från helgens festligheter


Adam Ida och elin :)

Bodi amanda Adam

Caroline Andreas

Fia. jag

hade en skit kul kväll tack allihopan =)

Stockholm here we come

Nu är det bestämt jag och Elin ska upp till stockholm den 2 - 4 november. vi ska bo på hotell shoppa och gå på Gavin Degraw kommer bli skit kul längtar =)


Måndag morgon

jaha då va man tillbaks igen, men som tur är, är det bara halvdag idag. så jag slutar halv 12. ska hem och laga mat sen.
jag tror jag har feber sjukt trött är jag fryser, och känner mig febrig. :O menmen det blir la en vila dag idag. för jag kan inte träna har nämligen ont i benet. elr det gör inte ont när jag går men de är sjukt ömt.
:S menmen blir nog bra med det PussPuss

Partaj

heej.
vaknade näst intill precis upp =) igår hade vi kalas för johanna och andreas. det blev mycket lyckat. vi spelade twister tråkigt nog förlorade jag hela tiden. och nu har jag ont i armen :O hahah
satt ute nästan hela kvällen kändes det som så nu är jag lite halvt förkyld. menmen vad gör de när man ha det trevligt
bilder kommer senare elr imon =)
ha det bra PussPuss

Inga komentarer

fyy satan va arg och besviken jag är :O spelade på lahoml innan gick as bra första halvleken dom hade ingenting typ ägde dom totalt sen från ingenstans får dom in 3 mål :O vafaan är oddsen. sen i andra gick det as kasst. resultatet är inte viktigt. för de skulle inte blivit så. men men åker iaf hem med vetskapen om att vi kunde, fast de är ju också surt vf gjorde vi inget då ?? :O 
aja sånt man kan undera och nu är jag skadad igen men blir nog bara borta några dagar för hoppningsvis.. så ha de gött =)
PussPuss 

upp i ortan.

Godmargon =)
nu har jag varit vaken i en halv timme. duktigt på en lördag. jag lovar att jag inte har gått upp frivilligt. ska nämligen iväg och spela fotboll i laholm. och den startar klockan 11. så avfärd från hylte halv 9. om en halv timme kommer vår skjuts. få se om fanny är på gång hon som har varit ute och festat hela natten.
sen ikväll blir det till att kalasa lite =) kulkul. kommer troligt vis bilder sen. blir kanske på måndag förreseten.
vad ska ni hitta på ikväll ?
PussPuss


hur pratar vi egentligen ?

jag Mickan och Sofia sitter och pratar om hur vi pratar egentligen. när jag hör mig själv pratar jag helt normalt med ingen dialekt elr något alls. men när jag hör min röst i verkligheten så låter jag skit bonning och hemsk. varför är det så. vf kan man inte låta som man själv hör sig för det låter verkligen mycket bättre. de är verkligen hemskt hur anorlunda min röst låter i verkligheten och i mitt huvud.
jag skäms ju nu. haha
ha ni inte tänkt på de ?
PussPuss

Härliga Fredag

Godmorgon.
sitter i skolan och läser robinson cruse. har engelska B. älskar verkligen de ämnet. NOOOT.
sen har vi matte B de är bättre än engelska iaf, men det är jobbigt att ha två sådana ämnen på en fredag. Men jag är lycklig att det är fredag. ska hem och ta det lugnt idag. för imon är det laholm som ska få stor stryk.
på lördag ska jag kalasa lite hade jag tänkt. ska förfesta med Elin.  ;)
på söndag hoppas jag att älsklingen kommer så jag kan få träffa honom iaf en stund =)
men nu ska jag diskutera en massa. ha de bra
PussPuss


företagande.

nu har jag företagasnde. sitter och skriver frågor för vi ska ut på stan och göra interjuver. :S as pinsamt tycker inte om att gå och fråga folk på stan ;S men men jag får försöka överleva de för denna gången.
imon är det äntligen fredag och jag ska åka hem =) byebye fuckers i värnamo :)
PussPUss

slappis morgon

hej =)
nu sitter jag i en soffa och ska ha svenska. ska skriva om vår språk historia.  mycket intresant.  vi är nästan klara med de arbetet.  hjag är klädd i mjukis kläder så de är en riktig mys dag haha
idag ska jag gå en snabb runda på stan, sen ska jag upp till anna och vi ska träna lite. =) sen får jag väl hem och städa.
ha de bra  PussPuss

sågar idol !

asså i år har idol varit helt och hållet kasst ! kan dom inte filma dom som kan sjunga någon gång ? :O det är bara en massa as kassa. de är klart att de är kul att kolla på men i år har det varit aldeles för mycket sånt. man får knappt se dem med talang.
nej skärpning nu vi vill se dom bästa ! jag kommer knappt ihåg någon som sjungit bra ::O

fotboll för hela slanten.

heeej där i höst rusket.
kom precis hem från träningen med IFK. helt okej ganska pinsamt haha xD jag ramlade bara helt plötsligt när vi spelade :S as pinsamt som tur va, va det inte många som va med idag. haha tur för klantskallen.
annars gick det la ganska bra hoppas inte gjorde bort mig allt för mycket.
tänkte att jag skulle kolla på sverige-bulgarien. men nä det går ju på 8:an så det ble inget sånt. får hålla tummarna ist.
PussPuss ha det bra

slippa bråk med din älskling

Senaste tiden har jag och rasmus haft lite små gräl. så jag har tänkt lite hur man kan undvika dom.

- även om du är irriterad försök va glad. andas och ta det lugnt för det blir värre om du blir atg
- avbryt inte varandra och låt din älskade få säjja vad hon/han vill. även om det är svårt
- dra inte upp massa gamla saker som hänt för typ tusen år sedan.
- säg förlåt om du märker att de är hos dig felet ligger. även om det är riktigt svårt att ge sig.
- LYSSNA PÅ VARANDRA, ni älskar ju förhopningsvis varandra

hoppas det löser sig så bra för er som för miig =)
PussPuss

Hösten står vid tröskeln

heej:)
jag sitter hemma i soffan och glor tv. tittar ut lite då och då. det pissar verkligen ner regn, jag som hade planerat att jag skulle ut och gå en lång runda. men nej så blev det iinte.
Har ni också märkt hur det börjar mörkna nu de senaste, bara för en vecka sedan så va det verkligen ljust när jag vaknade, men nu märker jag hur varje dag är lite mörkare än dagen innan.
det känns trist för man blir bara tröttare och tröttare. längtar verkligen till thailand så ruskigt skönt 2 veckor i värmen.

ha det bra. PussPuss

Frisör

heej =)
jag har haft frisör hela dagen. men tog en liten paus nu.
jag har stått och blåst volym fick MVG på de :O är jag inte en otrolig talang :O:O hon hade bara en mini sak att klaga på och de kvittade egentligen sa hon =)
nu håller jag på att klippa ökade längder. går väl så där klippte lite fel. men men de va nog inte så farligt.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra har snart fått ner sex and the city sesong 1 så måste kolla klart på oc . sen blir det sex and the city,
måste gå ut och gå en runda också för vi har varit och käkat på donken haha.
sen va denna dagen slut.
vad ska ni göra idag ?
Ha de bra PussPuss

Världens tråkigaste stad

Heeej alla glada .
jag har verkligen tråkigt. vet inte vad jag ska göra sitter och käkar ett päron.
Asså jag hatar verkligen att va här det är verkligen grymt tråkigt. det finns absolut inget att göra man sitter typ bara inne och tittar. vad är de för mening med det ? :O
inte vet jag men jag vet att det till och med är tusen gånger roligare i unnaryd. och unnaryd är inte en stad som värnamo.
om Sverige hade röstat på världens tråkigaste stad kan jag säga att värnamo hade vunnit med hästlängder.
nu ska jag fortsätta att göra ingenting.
Hade PussPuss

TRRÖÖÖÖTT

Jag är verkligen satans seg. det är helt knäppt.
vi sitter och har uf men vet inte vad vi ska göra, nu har vi typ kommit på ett namn ganska klitchigt.
men nu har vi suttit här en hel dag utan att göra någonting. hoppas verkligen att det kommer igång snart.
vet inte vad  jag ska göra idag får inte träna idag elr aa så jag ska väl gå ut och gå lite iaf.
jag ska handla mat också.
har någon nått förslag på en hemsida där man kan hitta lätta recept ?
aja ha de gött PussPuss


skola igen

nu sitter jag här i skolan har as tråkigt och är jätte ledsen för att jag måste va i denna cp stad värnamo. men jag får la försöka överleva denna vecka också.
idag står UF på scheman hela dagen så vi ska fortsätta med vårat proffsiga företag hahah
ha en bra dag ! ;D

sex and the city

heeej alla glada =)
idag när jag och rasmus vaknade satte vi på sex And the city och låg och mös i sängen :) alltid lika trevligt med film mys.
sex and the city va verkligen jätte bra =) så nu måste jag börja ladda ner serien hahah, xD ¨
men nu ska jag lägga över oc till min dator ha det bra =) Puss

döööör

heej
nu har jag äntligen kommit hem. har varit iväg hela dagen. väldigt jobbigt.
matchen spelades iaf i veinge. spelade mot vglt. och vi vann med 3-1 kan ju säga att matchen inte va särskilt bra. hela laget va as sega. till och med jag. hahah xD as seg var jag ont i benen och allt. illa illa. men det blev tre mål för miig idag. äkta hattrick . de ni haha xD
aja nu ska jag ägna tid till  älskliingen om han slutar surar.
PussPuss

fullpackat

hej elr godmorgon
nu ska jag snart åka och göra en håruppsättning på C. det valkas bröllop och min mamma lovade att jag skulle fixa håret på henne. är dock inte bruden hahah tur de.
sen ska jag åka direkt till hylte och spela fotboll. så jag kommer inte hem förens i kväll. en hel dag utan Rasmus. känner mig dum när han får va här själv. tur att elin va hemma iaf.
nu ska jag skynda iväg PussPuss

Äntligen Fredag

Goddag.

sitter i skolan och håller på att skriva en debatt på engelska med Lisa och Sofia. vi är emot abort. går faktiskt framåt.
idag har jag bara jobbiga ämnen både engelsak B och matte B men det går nog ganska framåt. sen blir det hem snabbt, åka till hylte och spela match. mot vessigebro/ gingsten med div 5 laget. jätte kul hopaps jag inte har ont av förkylningen. men imon blir det match igen med div 4. sen ska jag klippa gammel farmor. sen ska jag även mysa med älskliingen.
är lite ledsen för att jag inte kommer kunna lägga ner mer tid på älsklingen.
menmen så är det.
nu ska jag fortsätta PussPUss


Svenska B

heeej alla glada.
jag har sjukt tråkigt. har svenska B de säger väl allt. sitter iaf i ett grupp rum där vi har världens skönaste soffa, så det höjer ju iaf mysfaktorn.
Jag mickan och Sofia sitter här och försöker skriva om svenska språkerts historia. jag är klar med min del. jag skrev om minoritetsspråk, så nu har vi bara 2 delar kvar. heja oss !

idag ska jag åka hem :) för jag ska träna sen ikväll. är jätte glad för att min mamma jobbade så bra, så att ajg kan åka hem. men då blir det upp tidigt imon för att åka till skolan. de är ju däremot surt. men vad gör man inte när man älskar sport.
nu får ni ha de så bra pussPuss

hur funkar telefonen ?:o

Asså jag är inne i en period med massa tänkande. en sak jag har tänkt på länge är hur en telefon egentligen fungerar. om vi då tar en mobiltelefon. så ringer man genom att trycka på massa sifror., sen börjar det tuta, de är ju inte så konstigt. men sen att det efter några sekunder svarar någon och att de är din mamma. som sitter flera mil från diig och du hör precis vad hon säjjer och du hör även att det är hon på rösten :O hur satan funkar detta då ?
de är faktiskt helt knäppt.
detta är sånt jag gör i min ensamet i lägenheten.
så om någon vet svaret på mina funderingar va vänlig lämna de här ;)

salong expo

heeej =)
idag har jag varit på expo hela dagen. det är alltid lika trevligt. men nu är jag sjukt trött.
de jag har gjort i dag är att ha klippt page på en kines som knappt kunde svenska. sjukt svårt va det. men det blev faktiskt jätte bra =) blev stolt över mig själv.
sen toppade jag en tjejs hår som hade världens jobbigaste unge bara så att ni vet. jag la även i en effefkt i luggen. det blev också bra faktiskt. som tur är kanske.
nu har jag tagit plats i soffan och väntar på att idol ska börja =)


dagen till ära bar jag
en klänning; tunika från gina tricot
kofta lillasysters

ha de gött PussPuss

thailand -09

jag ska bara berätta att nu är det exakt ett halvår till jag och min familj ligger i thailand på dom heta stränder. då blir jag i utlandet i 2 veckor :D:D ha det bra PussPuss


shopping

heeej
i skolan idag har vi haft egen hårvård :) sjukt niice. jag gjorde inte så mycket, dunderade först på att lägga i en ett steg mörkare färg i håret. men sen ångrade jag mig. och det blev bara färga utväxten =) men det blev bra det med :P
sen klippte Linn topparna på mig. så du är mitt hår fin igen. imon blir det till att jobba mycket för då är vi på expo.

jag har även hunnit med en runda på stan. köpte present till rasmus och sen hittade jag lite till fast än att jag inte skulle handla något.

poolo: vero Moda
kjol: Lindex

sen blev det även ett par underkläder.
mer hann jag inte med men dom köpte jag iaf på lindex

Hungrig som en varg

Heeej alla glada !
sitter i min säng och har precis kollt klart på en prinsessas dagbok 2. vill bara förmedla ut till sofia, mickan och linn att hon hetet Lilly ;)
jag missade ju den filmen igår så fick ta och titta på den idag =)
annars har jag inte gjort mycket idag. har varit ute och gått en lång promenad, sen lagade jag mat och lite sånt.
ganska tråkigt men vad ska man annars göra i denna hemska stad ?



Aja imon ska jag iaf fixa håret :D vi har egen hårvård i skolan så det ska bli riktigt skönt. funderar på vad jag ska göra. om jag ska slinga håret eller bara klippa de. eller om jag ska tona det ett steg mörkare. jag får nog se imon vad jag ska göra.
Nu ska jag ta och ringa till rasmus ha de bra
PussPuss


UF.

Sitter i skolan och har uf. vill bara berätta att vi har en ide som vi kommer tjäna massa kosiing ;) haha för hoppningsvis.
idag händer de väl annars inget kul. ska gå på stan lite sen. ska handla lite underkläder, och en pressent till Rasmus. så att han ska bli glad igen =)
men nu ska vi fortsätta
PussPuss

RSS 2.0