Grått krullit hår?

heeej.
jag och min familj har varit och ätit mat hos farmor och farfar, Alltid lika god mat och efterätt. om man skulle äta där alltid så skulle man bli smällfeet. och då skojjar jag verkligen inte.
efter maten tog jag och bror min och gick ner i källaren. där vi hittade den grå krullig peruk. så vi klädde ut anton i den och en massa andra grejor. sjukt kul. men till min besvikelse så märkte jag att jag glömde min mobil hemma, så det blev inga fina bilder. men jag lovar er att han blev sjukt snygg ;)
PussPuss

JAAAAAAAA !!!

YES. Unnaryd vann mot hylte fy faaan va gött. va verkligen en skit kul match och dessutom vann vi ju med 2-1 Robin två måls skytt. :)
nu väntar jag bara på att få veta hur det gick i våran match. får ju hoppas på det bästa =)
PussPuss

God morgon

Jag sitter här i min lillebrors säng. (ända stället man kan va ensam på.) ska snart ut i trädgården och sola. och tyvärr klippa halva våran gräsmatta :S menmen man måste ju va snäll mot pappa och hjälpa honom nu när mamma är i stockholm och shoppar loss =)
 idag har jag inte mycket annat planerat. en sak iaf de valkas derby mellan unnaryd och hif :) så de ska jag kolla på. och hoppas på att unnaryd än en gång vinner. blir så jobbigt och hemskt om hylte vinner.
ikväll blir det väl bara att va hemma och kolla på tv igen. mår typ piss på kvällen. sjukt drygt.


och då får vi väl säjja LYCKA TILL !
ha de bra PussPuss

Fredag

heeej alla glada !
sitter hemma i min ensamhet, käkar chips och kollar på film. har verkligen as tråkiigt. saknar rasmus också..
Jag är typ sjuk så det blir inga matcher i helgen, men jag hoppas verkligen att vi vinner.

Idag har jag inte gjort mycket,, har varit med Rasmus, sen va jag och sara framme och käkade pizza. alltid trevligt. och nu ska jag va hemma ensam någon som vill komma till miig är välkommen. =)


spela elr inte spela de är frågan

Jag sitter här på vildmarksgymnasiet i unnaryd. wiho startus.
jag va nere i hylte på träningen och förklarade för min tränare at jag inte kan va med i helgen och spela. det skulle jag inte gjort han värkade as sur :S så jag sa att jag kan väl se hur jag känner mig imorgon även om jag vet att jag inte kan va med. men men, jag känner miig verkliigen sjukt dum.
vad tycker ni jag behöver hjälp ska jag spela elr ska jag inte ?
tänk om jag förstör hela min säsong vill verkliigen inte att de ska hända.
aja jag ska fortsätta filosofera PussPuss

Torsdag morgon

Nu är jag i skolan. min hals är svullen, jag är förkyld. och har ont i huvudet. kan det bli mer sorgligt. jag som har sett fram emot denna helgen. träning ikväll. kan jag inte va med på match mot torup imon kan jag inte va med på. sen får jag se hur jag känner mig på lördag. kanske att jag kan va med då. jag blir deprimerad. vf ska jag behöva va sjuk hela tiden. de är exakt ett år sedan jag fick körtelfeber :S så jaja jag får la försöka överleva.
ha de gött PussPUss

kärleken är underbar

Idag har jag och Rasmus varit tillsammans i hela 16 månader. han är så ledsen för att jag aldrig skriver något om han här. så detta inlägget är helt ägnat åt den person som betyder mest för mig.
jag kommer ihåg första gången jag träffade han. jag och Elin åkte fram till unnaryd för att träffa han och hans kompis vid lusthuset. jag kan inte komma ihåg att jag tyckte om honom asså kärleks tycke. men han var väldigt snäll så vi fortsatte umgås med honom. efter ett tag började jag få fina sms av honom och jag började gilla honom mer och mer. tillslut kom första kyssen.
den kyssen kommer jag aldrig glömma för den va inte alls något bra. jag blev så chokad så jag böjde mig från han, PINSAMT !
men när jag skulle gå så blev det dästo bättre. sedan den dagen den 27 April 07 har det varit jag och Rasmus och jag ångrar inte en sekund att jag valde att åka fram och träffa honom den första gången. för om jag inte hade gjort det så hade det troligt vis inte blivit såhär.
vist har vi våra gräl var och varannan dag. Men jag Älskar verkligen dig Rasmus och kommer alltid att göra . dessa 16 månader har varit de lyckligaste dagarna i mitt liv. <3


sjuk ?

Nu sitter jag i min säng. mistänker att jag börjar bli sjuk. :S har ont i huvudet och i halsen. Jag vaknade i natt klockan 3 och hade ont i halsen. jag trodde verkligen att jag hade fått körtelfeber igen. lång vaken jätte länge och va ledsen, viste inte vad jag skulle göra. somnade tillslut om och idag har det känts bättre. börjar nog bli förkyld bara.

idag i skolan har vi varit på expo. Tagit emot kunder och bokningar. det har faktiskt varit roligt. men riktigt jobbigt kan ju va därför jag är så satans trött. Skol livet tar hårt på en. som tur är går jag bara imon sen är jag ledig på fredag. :) så denna veckan blev bara en kortis =) riktigt gött
Nu ska jag se om min älskade Rasmus vill svara i telefon.


Min Jacka



här har vi min nya jacka och mina nya jeans :) vad tycks ?
jacka vero moda 599
jeans vero moda 399


permanent

Hej alla Glada !

idag har det varit en riktigt jobbig dag i skolan. har nämligen haft permanentsprov. jag fick tvinga min mamma att ställa upp. jag va så sjukt sur för det ville inte som jag ville. men tillslut blev jag klar och resultatet blev faktiskt helt ok. bilder kommer upp senare.
sen har jag och Anna varit på stan och handlat en massa, det blev en höst jacka, ett par jeans, en väska och ett paraply. så nu kommer det väl bli fint rästen av året. haha. bilder kommer på det med imon tror jag ;)

nu kom jag precis hem har varit hos mina kusiner och klippt en ut av dem. blev helt okej faktiskt. kände att jag behövde ladda för morgondagen då vi ska va på expo. så önska miig lycka till <3

PussPuss


blå slagen

Hej alla glada ! jag sitter äntligen i soffan och glor på tv. de valkas miami ink. tråkigt nog har jg redan sett detta avsnittet.
idag har jag varit nere i hylte och spelat match med div 5 laget. gick riktigt bra elr inte för mig, vi fick spela på konstgräset så de va riktigt jobbigt. :S men jag gjorde 2 mål. jag gör ALLTID mål när jag inte är värd det. men de är la ganska kul iaf.
Jag fick först en fotbollsko med dubbarna in i benet så där är en stor jävla reva. och sen fick jag en fotbollssko rakt in i knät. och sen mitt andra knä är svullet för att jag har ramlat på äckel konstgräset.

så nu är jag mer eller mindre blå på hela benen. men det kan ju va ganska vackert.
nu ska jag försöka trösta min lilla älskliing som verkar vara arg på miig. men det funkar alltid med en puss ;)
ha de gött PussPuss


kräftskiva

Nu är jag hos Adam och dem med familjen på kräftskiva. har ganska tråkigt nu så satte mig lite vid datorn. vi har haft väldigt trevligt ätit jätte goda kräftor och till efterrätt blev det glass med varma hallon. riktigt gott, men nu är jag sjukt trött och vill sova. men jag får la vänta i tre år innan dess.

jag kan ju passa på att berätta att jag ska spela match mot vinberg imon och jag har verkligen JÄTTE lust att spela, synd att jag inte kunde va med A- laget idag bara men sånt är livet,
nu ska jag gå ner till min älskade Rasmus PussPuss


chips och myskväll

Jag, Rasmus och Anton sitter framför tv och myser med jönsonligan och massa onyttigheter som chips och ostbågar. det här vådar inte gott för framtiden. men här ska ju sportas i helgen så det får väl gå för denna gång.
Det är nästan alltid skönt att få sitta hemma på fredags kvällen efter en jobbig skoldag och bara ble fetare.
så jag ska fortsätta med det.
PussPuss

Fågel Bajs

Nu sitter jag i skolan . och har slutát , men jag kan inte komma hem förrens klockan 14:35 ganska drygt. men jag har ju datorn. sen ska jag nog fixa till mitt hår lite på salongen.

men idag har vi haft en poängjakt i skolan, altså man går ut på stan och gör saker om man klarar det så får man poäng om man klarar det. vi va helt klart bäst vi ställde oss vid en fontän mitt i stan och sjöng bäbä vita lamm. gött haha xD

sen skulle jag och sofia gå och fixa de sista sakerna och då kommer det en liten jävla fågel och bajsar på min axel xD så äckligt, fi fick stå och torka av det med lön.
menmen ska fixa mitt hår nu
PUSS

Sommar Ego

ttänkte vissa några outfits som jag använt i sommar och som jag fått på bild =)


linne jc
byxor bik bok
palestina. tretton
obs ursäkta för bilden man kan ju inte alltid va en skönhet :O



linne vero moda

shorts trend house




linne trend house
shorts h&m


sommarens bästa plagg helt klart alla sköna shorts :D

hoppas ni har haft en bra sommar =)
pussPuss

Sverige vs Frankrike

Igår var jag då i Göteborg och kollade på Sverige - Frankrike. jag blev lottad till en biljett på träningen i måndags. :)  så det blev jag, Fanny, Frida, Jennie och Jens som fick turen =)
Första halvleken var högklassig. jätte rolig verkligen :) men andra halvlek var sjukt tråkig. dåligt spel. men de va kul att få vara där :D
 


min kära dator

nu har jag äntligen fått tillbaka min dator. i lika bra skick som jag lämnade den . hade ju hoppats på att få den tvättad. jag hör av mig ikäll
PussPuss

barnsliga ideer

Hej sitter här viddatorn och kollar på os studion. älskar vekligen idrott :)
jag skulle vara nyttig idag och tänkte gå hem från Elin de ärla ca 6 km men det började ju regna såklart. molnen var inte vita utan helt tvärt om helt kål svart. men som tur var kom sara på moppen så kunde åka med henne hem. så jag körde lite styrke träning hemma lite ist. sen började ovädret och jag letade upp en målarbok och satt mig och målde en massa haha säjja vad man vill men ibland kan det vara trevligt att få leva ut sitt barnsliga jag .
PussPuss

sommarens måste

altså ni ska verkliigen se de här jag tror jag har tagit livet av 200 getingar idag och då skojjar jag inte HATAR dom små otäcka djuren sjukt mycket ! :O det kryllar verkligen ruggigt äckligt. men tyvärr börjar flugsmäcken att ramla sönder kan ju säjja att den är värld att införskaffa sig en sådan.
så jag säjjer de att SOMMARES ABSOLUTA MÅSTE är flugsmäckarn den slår aldrig fel !

Bagare ?

heeej denna dagen har inte blivit riktigt som jag tänkt miig. chefen ringde idag på morgonen när jag sov och undrade om inte jag skulle jobba. men jag hade ju bytt med isa men hon sa tvärt om så det blev vist något fel. :S så det blev il fart till campingen och här är jag nu. men jag tackar inte nej till att få sluta vid tre.
så nu sitter jag här i min ensamhet och leker bagare med massa bullar i ugnen och mat i micron.. hahah har kunder som väntar på bullarna men dom vill inte bli klara :S xD
Jaja PussPuss

Regn Regn åter regn ;S

hej jag idag har det inte hänt mycket. bestämde mig för att vara nyttg och gå till unnaryd och hämta min cykel. men på halva vägen började det ös regna :S fantastiskt kul men tur hade jag för morfar kom så jag fick skjuts fram. men jag vill inte cykla hem för det öser verkligen ner. så jag får vänta på mamma tills hon kommer hem,

Imon blir det att jobba kväll hoppas inte isa har räknat med att jag ska jobba kväll på torsdag för det kan jag inte.. för jag ska träna.
surt var det för hon kunde inte byta och jobba åt miig på fredag kväll så jag blir av med massa pengar :S menmen sånt är livet
PussPuss

Slapp dag

heej sitter hos mina kusiner och kollar på os. ganska tråkigt kollar nemligen på tennis och jag är inte så värst insatt i de :) längtar verkliigen till ikväll =) för älskliingen kommer och sen är det träning. =)
jag har verkligen fått en  nytändning på fotboll i våras funderade jag nästan på att sluta okeej kanske inte men de va inte kul att gå till träningen de va bara jobbigt. men nu är det grymt kul längtar verkligen :) men vi kommer nog få massa skit :( PussPuss

sugen på IKEA

hej. nu sitter jag och myser för mig själv med datorn i min ny tllverkade dubbelsäng =) slutade jobba vid 15 sen lekte jag lite med Anton innan jag hittade min rätta plats här i sängen vid datorn :)
jag har verkligen lust att åka och shopa på ikea hittat en massa sköna grejer som jag vill köpa till min lägenhet :D  men mamma hade inte tid :S tråkigt jag som gav förslagatt åka på tisag när vi båda var lediga men nej.
här kommer lita saker jag hittat =)

Min Säng :D myys

laptopbord

Hylla till bardrumet

Tvhylla skit snygg !

den hade passa så bra för miig ;D


och denna hyllan
nu har ni fått se lite av de som står på min önskelista får väl se hur det blir med det
PussPuss

sommaren lider mot sitt slut

altså denna dagen kryper verkligen fram jag har sjukt tråkigt. :S men nu har jag snart bara 1 timme kvar att jobba. så gött sen är jag ledig ända tills på onsdag sen jobbar jag mina sista dagar.

Det märks verkligen att sommaren är över. här är verkligen helt tomt på campingen och bara för 2 veckor sedan så va här helt fult med folk och jag satt inte stilla en sekund. men jag ska erkänna att det är ganska skönt att slippa alla små barn som står och frågar om allting.  så jag sitter här i min ensam het slår efter getingar och bara stirrar rakt in i väggen men de är ju ganska skönt att få koppla av på jobbet. men jävulst tråkigt !
PussPuss


Jobb

heej nu sitter jag på jobbet klockan är 08:05 vart tog sommaren vägen ? kl är inte äns 9 och jag sitter redan på jobbet och bakar bröd. haha men lite skönt är de ju jag får PENGAR ;D
Igår låg jag och räknade hur många dagar de är kvar på mitt sommarlov. 10 dagar:S  alltid när man va mindre kändes sommarlovet som en evighet och man var jätte nervös för att gå till skolan igen. men nu är det som omjag har varit ledig en vecka. knappt de.
men jag får försöka överleva detta.
PussPuss

SKIT

Idag har det inte varit någon kul dag :S har näligen spelt match idag. det gick inget vidare förlorade med 4-3 mot dom som ligger näst sist :S andra förlusten för detta året. kändes ganska tufft. men kunde kanske gått bättre om vi hade haft tränare som lyssnar. för idag var det vrkliigen kaos och inte nog med det så en av våra tränare bara gick helt plötsigt innan matchen var slut.  vafaaan är de för dålig stil vi är la ett lag ? :O menmen vi ar nya tag inga mer förluster i år kör vi på. men vi kommer nog inte få någon kul träning på måndag. men de är sånt man får leva med


Innan matchen =)

ha det bäst PussPuss


Nu är Nya Bloggen färdig =)

Nu är äntligen bloggen färdig erkänn att den blev skit snygg. =) Tack Ninnie :)
nu har jag suttit ett tag och fixat med den. men nu är den äntligen klar :P Hoppas ni tycker den är lika snygg som jag gör :P Puss På er :D

080808

Heej detta blir första inlägget på min nya blogg =) Ninnie ska hjälpa miig med designen tack så super duper mycket verkligen sjukt snällt :D blev inte så mycket skrivet i detta inlägg.. men kommer mer sen =P Ha de gött :)

RSS 2.0